Servicevilkår

Artikel 1 – Definitioner

I disse betingelser forstås følgende:

  • Betalingsfrist: den frist, inden for hvilken forbrugeren kan gøre brug af sin fortrydelsesret.

  • Forbruger: den fysiske person, der ikke handler som erhvervsdrivende og indgår en aftale på afstand med den erhvervsdrivende.

  • Dag: kalenderdag.

  • Varig transaktion: en aftale på afstand vedrørende en række produkter og/eller tjenester, hvor leverings- og/eller afhentningsforpligtelsen er spredt over en periode.

  • Varigt datamedie: ethvert middel, der sætter forbrugeren eller virksomhedslederen i stand til at gemme oplysninger, der er rettet personligt til ham, på en måde, der gør det muligt at få adgang til de gemte oplysninger og reproducere dem uændret.

  • Fortrydelsesret: forbrugerens mulighed for inden for fortrydelsesfristen at afstå fra den indgåede aftale.

  • Iværksætter: den fysiske eller juridiske person, der tilbyder produkter og/eller tjenesteydelser til forbrugerne på afstand.

  • Aftale på afstand: en aftale, hvor der i forbindelse med et af iværksætteren organiseret system for salg af produkter og/eller tjenesteydelser på afstand udelukkende anvendes en eller flere teknikker til kommunikation på afstand indtil aftalens indgåelse.

  • Teknisk kommunikation: et middel, der kan anvendes til indgåelse af en aftale, uden at forbrugeren og virksomhedsejeren er samlet i samme rum på samme tid.

  • Almindelige vilkår og betingelser: de nærværende almindelige vilkår og betingelser for virksomhedsejeren.


Artikel 2 – Identitet af virksomhed


Artikel 3 – Anvendelighed

Disse almindelige vilkår og betingelser gælder for alle tilbud fra virksomhedens side og for alle fjernaftaler og ordrer mellem virksomheden og forbrugeren.

Inden aftalen på afstand indgås, stilles teksten til disse almindelige vilkår til rådighed for forbrugeren. Hvis dette ikke er rimeligt muligt, skal det inden aftalen på afstand indgås, angives, at de almindelige vilkår kan ses hos virksomhedsejeren og på forbrugerens anmodning vil blive fremsendt gratis hurtigst muligt.

Hvis aftalen på afstand indgås elektronisk, kan teksten til disse almindelige vilkår, i afvigelse fra foregående afsnit og inden aftalen på afstand indgås, stilles til rådighed for forbrugeren elektronisk på en sådan måde, at forbrugeren let kan gemme den på et varigt medium. Hvis dette ikke er rimeligt muligt, skal det inden indgåelsen af aftalen på afstand angives, hvor de almindelige vilkår kan læses elektronisk, og at de på forbrugerens anmodning vil blive fremsendt elektronisk eller på anden måde uden omkostninger.

I tilfælde af, at der ud over disse almindelige vilkår også gælder specifikke produkt- eller servicevilkår, finder andet og tredje afsnit tilsvarende anvendelse, og forbrugeren kan i tilfælde af modstridende almindelige vilkår altid påberåbe sig den bestemmelse, der er mest gunstig for ham.

Hvis en eller flere bestemmelser i disse almindelige vilkår på et hvilket som helst tidspunkt er helt eller delvist ugyldige eller annulleres, forbliver aftalen og disse vilkår for øvrigt i kraft, og den pågældende bestemmelse vil straks blive erstattet efter fælles overenskomst med en bestemmelse, der så vidt muligt tilnærmes den oprindelige bestemmelses formål.

Situationer, der ikke er reguleret i disse almindelige vilkår, skal vurderes i overensstemmelse med ånden i disse almindelige vilkår.

Uklarheder om fortolkningen eller indholdet af en eller flere bestemmelser i vores vilkår skal fortolkes i overensstemmelse med ånden i disse almindelige vilkår.


Artikel 4 – Tilbuddet

Hvis et tilbud har en begrænset gyldighedsperiode eller er underlagt betingelser, vil dette være tydeligt angivet i tilbuddet.

Tilbuddet er uforpligtende. Virksomheden har ret til at ændre og tilpasse tilbuddet.

Tilbuddet indeholder en fuldstændig og nøjagtig beskrivelse af de tilbudte produkter og/eller tjenester. Beskrivelsen er tilstrækkelig detaljeret til at give forbrugeren mulighed for at vurdere tilbuddet. Hvis virksomhedsejeren bruger billeder, er disse en tro gengivelse af de tilbudte produkter og/eller tjenester. Åbenbare fejl eller åbenbare mangler i tilbuddet er ikke bindende for virksomhedsejeren.

Alle billeder, specifikationer og oplysninger i tilbuddet er vejledende og kan ikke give anledning til erstatning eller ophævelse af aftalen.

Billeder af produkter er en tro gengivelse af de tilbudte produkter. Virksomheder kan ikke garantere, at de viste farver svarer nøjagtigt til de faktiske farver på produkterne.

Hvert tilbud indeholder sådanne oplysninger, at det er klart for forbrugeren, hvilke rettigheder og forpligtelser der er forbundet med accept af tilbuddet. Dette gælder især:

  • prisen, med undtagelse af toldomkostninger og importmoms. Disse yderligere omkostninger er for kundens regning og risiko. Post- og/eller kurertjenesten vil i forbindelse med importen gøre brug af den særlige ordning for post- og kurertjenester. Denne ordning gælder, hvis varerne indføres i det EU-land, hvor de er bestemt til, hvilket også er tilfældet i det foreliggende tilfælde. Post- og/eller kurertjenesten opkræver moms (eventuelt sammen med de fakturerede toldbehandlingsomkostninger) hos modtageren af varerne.

  • eventuelle forsendelsesomkostninger

  • den måde, hvorpå aftalen indgås, og hvilke handlinger der er nødvendige herfor

  • om fortrydelsesretten finder anvendelse

  • betalingsmåden, leveringen og opfyldelsen af aftalen

  • fristen for accept af tilbuddet eller den frist, inden for hvilken den erhvervsdrivende garanterer prisen

  • størrelsen af taksten for fjernkommunikation, hvis omkostningerne ved anvendelse af fjernkommunikation beregnes på et andet grundlag end det almindelige basistakst for det anvendte kommunikationsmiddel

  • om aftalen arkiveres efter indgåelsen, og i bekræftende fald, hvordan forbrugeren kan få adgang til den

  • den måde, hvorpå forbrugeren inden aftalens indgåelse kan kontrollere og om ønsket rette de oplysninger, som han har givet i forbindelse med aftalen eventuelle andre sprog, ud over nederlandsk, som aftalen kan indgås på de adfærdskodekser, som den erhvervsdrivende har tilsluttet sig, og den måde, hvorpå forbrugeren kan få adgang til disse adfærdskodekser på elektronisk vej

  • aftalens minimumsvarighed i tilfælde af en varig aftale. Valgfrit: tilgængelige størrelser, farver, materialetyper.


Artikel 5 – Aftalen

Aftalen indgås, med forbehold af bestemmelserne i stk. 4, på det tidspunkt, hvor forbrugeren accepterer tilbuddet og opfylder de deri fastsatte betingelser.

Hvis forbrugeren har accepteret tilbuddet elektronisk, bekræfter virksomhedsejeren straks elektronisk modtagelsen af accepten af tilbuddet. Så længe modtagelsen af denne accept ikke er bekræftet af virksomhedslederen, kan forbrugeren hæve aftalen.

Hvis aftalen indgås elektronisk, træffer virksomhedslederen passende tekniske og organisatoriske foranstaltninger til sikring af den elektroniske overførsel af data og sørger for en sikker webmiljø. Hvis forbrugeren kan betale elektronisk, skal virksomhedslederen overholde passende sikkerhedsforanstaltninger.

I henhold til lovgivningen kan virksomhedsejeren undersøge, om forbrugeren kan opfylde sine betalingsforpligtelser, samt alle de forhold og faktorer, der er relevante for en ansvarlig indgåelse af aftalen på afstand. Hvis virksomhedsejeren på grundlag af denne undersøgelse har gode grunde til ikke at indgå aftalen, er han berettiget til at afvise en ordre eller anmodning med begrundelse eller at knytte særlige betingelser til udførelsen.

Virksomhedsejeren skal sammen med produktet eller tjenesteydelsen sende forbrugeren følgende oplysninger skriftligt eller på en sådan måde, at forbrugeren kan gemme dem på en tilgængelig måde på et varigt medium:

  1. besøgsadressen på den virksomhed, hvor forbrugeren kan henvende sig med klager

  2. betingelserne for og den måde, hvorpå forbrugeren kan gøre brug af fortrydelsesretten, eller en klar angivelse af, at fortrydelsesretten er udelukket

  3. oplysninger om garantier og eksisterende service efter købet

  4. de oplysninger, der er anført i artikel 4, stk. 3, i disse betingelser, medmindre den erhvervsdrivende allerede har givet disse oplysninger til forbrugeren inden aftalens indgåelse

  5. betingelserne for opsigelse af aftalen, hvis aftalen har en varighed på mere end et år eller er indgået på ubestemt tid.

I tilfælde af en varighedstransaktion finder bestemmelsen i foregående afsnit kun anvendelse på den første levering.

Enhver aftale indgås under den suspensive betingelse, at de pågældende produkter er tilstrækkeligt tilgængelige.


Artikel 6 – Fortrydelsesret

Ved køb af produkter har forbrugeren mulighed for at fortryde aftalen uden angivelse af årsag inden for 14 dage. Denne fortrydelsesfrist løber fra den dag, hvor forbrugeren eller en af forbrugeren på forhånd udpeget og til virksomhedens kendt repræsentant har modtaget produktet.

I betænkningstiden skal forbrugeren behandle produktet og emballagen med omhu. Han må kun udpakke eller bruge produktet i det omfang, det er nødvendigt for at kunne vurdere, om han ønsker at beholde produktet. Hvis han gør brug af sin fortrydelsesret, skal han returnere produktet med alt tilbehør og – hvis det med rimelighed er muligt – i den oprindelige stand og emballage til virksomhedsejeren i overensstemmelse med de rimelige og klare instruktioner, som virksomhedsejeren har givet.

Hvis forbrugeren ønsker at gøre brug af sin fortrydelsesret, skal han meddele dette til virksomhedsejeren inden for 30 dage efter modtagelsen af produktet. Meddelelsen skal ske skriftligt/pr. e-mail. Når forbrugeren har meddelt, at han ønsker at gøre brug af sin fortrydelsesret, skal kunden returnere produktet inden for 14 dage. Forbrugeren skal bevise, at de leverede varer er returneret rettidigt, f.eks. ved hjælp af en forsendelsesbekræftelse.

Hvis kunden ikke har meddelt, at han ønsker at gøre brug af sin fortrydelsesret, eller ikke har returneret produktet til virksomheden inden udløbet af de i stk. 2 og 3 nævnte frister, er købet endeligt.


Artikel 7 – Omkostninger i tilfælde af fortrydelse

Hvis forbrugeren gør brug af sin fortrydelsesret, afholdes omkostningerne ved returnering af produkterne af forbrugeren.

Hvis forbrugeren har betalt et beløb, skal virksomhedsejeren tilbagebetale dette beløb så hurtigt som muligt, dog senest 14 dage efter fortrydelsen. Dette er dog betinget af, at produktet allerede er modtaget af webshopejeren, eller at der kan fremlægges afgørende bevis for, at produktet er returneret i sin helhed.


Artikel 8 – Udelukkelse af fortrydelsesret

Virksomheden kan udelukke forbrugerens fortrydelsesret for produkter som beskrevet i stk. 2 og 3. Udelukkelsen af fortrydelsesretten gælder kun, hvis virksomheden har angivet dette tydeligt i tilbuddet, i hvert fald inden aftalens indgåelse.

Udelukkelse af fortrydelsesretten er kun mulig for produkter:

  1. som er fremstillet af den erhvervsdrivende i henhold til forbrugerens specifikationer

  2. som er af klart personlig karakter

  3. som på grund af deres art ikke kan returneres

  4. som hurtigt kan forringes eller forældes

  5. hvis pris er afhængig af svingninger på det finansielle marked, som den erhvervsdrivende ikke har indflydelse på

  6. for løse aviser og tidsskrifter

  7. for lyd- og videooptagelser og computersoftware, hvis forsegling forbrugeren har brudt.

  8. for hygiejniske produkter, hvis forsegling forbrugeren har brudt.

Udelukkelse af fortrydelsesretten er kun mulig for tjenesteydelser:

  1. vedrørende indkvartering, transport, restaurantvirksomhed eller fritidsaktiviteter, der skal finde sted på en bestemt dato eller i en bestemt periode;

  2. hvis levering er påbegyndt med forbrugerens udtrykkelige samtykke inden afkøbsfristens udløb

  3. vedrørende væddemål og lotterier.


Artikel 9 – Prisen

I løbet af den i tilbuddet angivne gyldighedsperiode forhøjes priserne på de tilbudte produkter og/eller tjenesteydelser ikke, medmindre prisændringer skyldes ændringer i momssatser.

I afvigelse fra foregående afsnit kan virksomheden tilbyde produkter eller tjenester, hvis priser er bundet til udsving på det finansielle marked, og som virksomheden ikke har indflydelse på, til variable priser. Denne binding til udsving og det faktum, at eventuelle angivne priser er vejledende priser, angives i tilbuddet.

Prisstigninger inden for 3 måneder efter aftalens indgåelse er kun tilladt, hvis de skyldes lovbestemmelser eller bestemmelser.

Prisstigninger fra 3 måneder efter aftalens indgåelse er kun tilladt, hvis virksomhedsejeren har forbeholdt sig dette, og:

  1. de skyldes lovbestemmelser eller bestemmelser, eller

  2. forbrugeren har ret til at opsige aftalen med virkning fra den dag, hvor prisforhøjelsen træder i kraft.

Leveringen finder sted i henhold til artikel 5, stk. 1, i lov om omsætningsafgift af 1968 i det land, hvor transporten påbegyndes. I det foreliggende tilfælde finder denne levering sted uden for EU. I overensstemmelse hermed vil post- eller kurertjenesten opkræve importmoms eller toldafgifter hos modtageren. Entreprenøren opkræver derfor ikke moms.

Alle priser er med forbehold for tryk- og sætningsfejl. Der påtages intet ansvar for følgerne af tryk- og sætningsfejl. I tilfælde af tryk- og sætningsfejl er virksomheden ikke forpligtet til at levere produktet til den forkerte pris.


Artikel 10 – Overensstemmelse og garanti

Virksomheden garanterer, at produkterne og/eller tjenesteydelserne er i overensstemmelse med aftalen, de i tilbuddet angivne specifikationer, rimelige krav til kvalitet og/eller anvendelighed samt de lovbestemmelser og/eller offentlige forskrifter, der gælder på aftalens indgåelsesdato. Hvis det er aftalt, garanterer virksomheden også, at produktet er egnet til andet end normalt brug.

En garanti, der ydes af virksomhed, producent eller importør, berører ikke de lovbestemte rettigheder og krav, som forbrugeren kan gøre gældende over for virksomheden i henhold til aftalen.

Eventuelle mangler eller forkert leverede produkter skal meddeles skriftligt til virksomheden inden for 30 dage efter levering. Returnering af produkterne skal ske i original emballage og i ny stand.

Virksomhedens garantiperiode svarer til fabriksgarantiperioden. Virksomheden er dog aldrig ansvarlig for produkternes endelige egnethed til hver enkelt forbrugers anvendelse eller for eventuelle råd om brug eller anvendelse af produkterne.

Garantien gælder ikke, hvis:

  • Forbrugeren selv har repareret og/eller bearbejdet de leverede produkter eller har ladet tredjemand reparere og/eller bearbejde dem

  • De leverede produkter har været udsat for unormale forhold eller på anden måde er blevet behandlet uforsigtigt eller i strid med virksomhedens anvisninger og/eller anvisninger på emballagen;

  • Den manglende egnethed helt eller delvist skyldes forskrifter, som myndighederne har fastsat eller vil fastsætte med hensyn til arten eller kvaliteten af de anvendte materialer.


Artikel 11 – Levering og udførelse

Virksomheden vil udvise den største omhu ved modtagelse og udførelse af ordrer på produkter.

Med iagttagelse af bestemmelserne i artikel 4 i disse almindelige forretningsbetingelser vil virksomheden udføre accepterede ordrer med behørig hast, dog senest inden for 14 dage, medmindre forbrugeren har accepteret en længere leveringstid. Hvis leveringen er forsinket, eller hvis en ordre ikke eller kun delvist kan udføres, vil forbrugeren modtage besked herom senest 14 dage efter, at han har afgivet ordren. Forbrugeren har i så fald ret til at ophæve aftalen uden omkostninger og ret til eventuel erstatning.

I tilfælde af ophævelse i henhold til foregående afsnit skal virksomhedens tilbagebetale det beløb, som forbrugeren har betalt, hurtigst muligt, dog senest 14 dage efter ophævelsen.

Hvis levering af et bestilt produkt viser sig at være umulig, vil virksomhedens bestræbe sig på at stille en erstatningsvare til rådighed. Senest ved leveringen vil det blive meddelt på en klar og forståelig måde, at der leveres en erstatningsvare. Ved erstatningsvarer kan fortrydelsesretten ikke udelukkes. Omkostningerne ved en eventuel returforsendelse afholdes af virksomheden.

Risikoen for beskadigelse og/eller bortkomst af produkter påhviler virksomhedsejeren indtil levering til forbrugeren eller en på forhånd udpeget og til virksomhedsejeren bekendtgjort repræsentant, medmindre andet udtrykkeligt er aftalt.

Varerne sendes direkte fra et tredjeland af vores leverandør. amalie-odense sørger ikke for import til Holland eller andre EU-lande. Eventuelle forsinkelser, toldomkostninger, importafgifter eller moms, der opstår ved ankomsten til bestemmelseslandet, er fuldt ud for kundens regning og risiko.


Artikel 12 – Varighedstransaktioner: varighed, opsigelse og forlængelse

Opsigelse

Forbrugeren kan til enhver tid opsige en aftale, der er indgået for ubestemt tid og vedrører regelmæssig levering af produkter (herunder elektricitet) eller tjenesteydelser, med overholdelse af de aftalte opsigelsesregler og en opsigelsesfrist på højst en måned.

Forbrugeren kan til enhver tid opsige en aftale, der er indgået for en bestemt periode og som omfatter regelmæssig levering af produkter (herunder elektricitet) eller tjenesteydelser, med overholdelse af de aftalte opsigelsesregler og en opsigelsesfrist på højst en måned.

Forbrugeren kan til enhver tid opsige de i de foregående afsnit nævnte aftaler:

  • opsige til enhver tid og ikke være begrænset til opsigelse på et bestemt tidspunkt eller i en bestemt periode

  • opsige på mindst samme måde, som de er indgået af forbrugeren altid opsige med samme opsigelsesfrist, som den erhvervsdrivende har fastsat for sig selv.

Forlængelse

En aftale, der er indgået for en bestemt periode og vedrører regelmæssig levering af produkter (herunder elektricitet) eller tjenesteydelser, kan ikke forlænges eller fornyes stiltiende for en bestemt periode.

Uanset foregående afsnit kan en aftale, der er indgået for en bestemt periode og vedrører regelmæssig levering af dagblade, ugeaviser og tidsskrifter, forlænges stiltiende for en bestemt periode på højst tre måneder, hvis forbrugeren kan opsige denne forlængede aftale inden udløbet af forlængelsesperioden med en opsigelsesfrist på højst en måned.

En aftale, der er indgået for en bestemt periode og har til formål at levere produkter eller tjenesteydelser regelmæssigt, kan kun forlænges stiltiende for en ubestemt periode, hvis forbrugeren til enhver tid kan opsige aftalen med en opsigelsesfrist på højst en måned og en opsigelsesfrist på højst tre måneder, hvis aftalen har til formål at levere dagblade, ugeblade og tidsskrifter regelmæssigt, men mindre end en gang om måneden. levering af dagblade, ugeaviser og magasiner.

En aftale med begrænset varighed om regelmæssig levering af dagblade, ugeaviser og magasiner til prøve (prøveabonnement eller introduktionsabonnement) forlænges ikke stiltiende og ophører automatisk efter udløbet af prøve- eller introduktionsperioden.

Varighed

Hvis en aftale har en varighed på mere end et år, kan forbrugeren efter et år til enhver tid opsige aftalen med en opsigelsesfrist på højst en måned, medmindre rimelighed og billighed tilsiger, at opsigelse inden udløbet af den aftalte varighed er uforenelig.


Artikel 13 – Betaling

Medmindre andet er aftalt, skal de beløb, som forbrugeren skylder, betales inden for 7 arbejdsdage efter udløbet af den i artikel 6, stk. 1, omhandlede betænkningstid. I tilfælde af en aftale om levering af en tjenesteydelse begynder denne frist at løbe, efter at forbrugeren har modtaget bekræftelsen af aftalen.

Forbrugeren har pligt til straks at meddele virksomhedsejeren eventuelle fejl i de afgivne eller angivne betalingsoplysninger.

I tilfælde af manglende betaling fra forbrugeren har virksomhedsejeren, med forbehold af lovmæssige begrænsninger, ret til at opkræve de rimelige omkostninger, som forbrugeren på forhånd er blevet underrettet om.


Artikel 14 – Klager

Klager over aftalens gennemførelse skal indgives til virksomhedsejeren inden for 30 dage efter, at forbrugeren har konstateret manglerne, og skal være fuldstændigt og klart beskrevet.

Klagemål indgivet til virksomhedsejeren behandles inden for en frist på 14 dage fra modtagelsesdatoen. Hvis et klagemål kræver en længere behandlingstid, svarer virksomhedsejeren inden for fristen på 14 dage med en bekræftelse på modtagelsen og en angivelse af, hvornår forbrugeren kan forvente et mere udførligt svar.

Hvis klagen ikke kan løses i fællesskab, opstår der en tvist, der kan indbringes for tvistbilæggelsesordningen.

En klage suspenderer ikke virksomhedens forpligtelser, medmindre virksomheden skriftligt angiver andet.

Hvis en klage findes berettiget af virksomheden, vil virksomheden efter eget valg enten erstatte eller reparere de leverede produkter uden beregning.


Artikel 15 – Tvister

Aftaler mellem virksomhedsejeren og forbrugeren, som disse almindelige vilkår og betingelser vedrører, er udelukkende underlagt nederlandsk lovgivning. Dette gælder også, hvis forbrugeren er bosiddende i udlandet.


HURTIGE LINKS

Kontaktoplysninger

Kundeservice: Mandag - fredag: 09:00 til 17:00

Du kan kontakte os via e-mail på: Info@amalie-odense.com eller besøge vores kontaktside

Og telefonisk på: +31 6 19 30 92 80

Butiksnavn: Amalie-Odense

Registreret firmanavn: 78168912

Adresse: Rademakerstraat 542, 1096 GS Amsterdam, Holland

(Bemærk: Dette er ikke en afsenderadresse)

KONTAKT

Vi stræber efter optimal kundetilfredshed. Tøv ikke med at kontakte vores specialiserede kundeserviceteam via ovenstående kontaktoplysninger eller ved at udfylde kontaktformularen på vores kontaktside. Din feedback er meget værdifuld for os. Vi stræber efter at svare inden for 48 timer.